För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 37
Visa per sida1020alla
Sida 1 av 4
41126N
Novaclean allrent 5L
Mer info
3dunk/kart

Novaclean användas för grundrengöring av mycket smutsiga och feta ytor inom institutionsområdet, livsmedelsindustrin samt bil- och transportbranschen. Novaclean har goda fett- och oljeemulgerande egenskaper.

Novaclean angriper inte aluminium.

 

Produktinformation

 
Förp.

3x5 lit/kart

Pris/Enhet

kr/st

pH

13

 

24606
Uni surface 720 Novadan

Uni Surface 720 används för rengöring av alla ytor, såväl inventarier som golv.

Lämpligt för golvtvätt, där för mycket tvålfilm har byggts upp.

80760
Bright neutralt torkmedel 5L Kiilto

För slutsköljning av diskgodset i maskinell diskning.

Hindrar skumbildning i diskutrymmet. Påskyndar torkning av diskgodset. Förebygger vattenränder och ger diskgodset glans.

49008
Bistro Rinse 380 torkmedel 5L

Surt Torkmedel.

Bistro Rinse 380 passar alla typer av diskmaskiner.

Bistro Rinse 380 bryter ned vattnets ytspänning i sköljfasen vilket gör disken skinande blank. Dessutom motverkar Bistro Rinse 380 kalkbeläggningar i diskmaskinen

163944
Titex flytande maskindisk 12kg Gipeco

Maskindiskmedel-flytande

Högeffektivt maskindiskmedel för diskning av allt vanligt diskgods i moderna storköksmaskiner. Ej för diskning av aluminiumkärl. Mycket lämplig för problematiska diskförhållanden och vid hårt vatten. Tar bort missfärgningar från te, kaffe och fruktämnen.

pH ca 11,7

7510326
Sun spolglans 1L
Mer info
6fl/kart

Detta sköljmedel ger disken en ren och klar sköljning för porslin och bestick. Oavsett vattnets hårdhetsgrad ökar denna vätska effektivt torkhastigheten och förhindrar att fläckar och ränder uppkommer. Den arbetar samtidigt för att förhindra att kalkavlagringar bildas i maskinen, vilket ökar vattenflödet och den övergripande effektiviteten. Med den här produkten kommer din disk alltid att bli glänsande ren och redo att använda.

868580
Sun Professional pulver maskindisk  0,9 kg
Mer info
6st/krt

Sun diskmedel kan användas för daglig diskning. Diskmedlet är speciellt framtaget för diskmaskiner som fylls på för hand och det eliminerar dryga fläckar, fett och intorkade matrester från tallrikar. Det fungerar även effektivt vid hårt vatten.

1532347
Sun spolglans 500ml
Mer info
12st/krt

Diversey¿ Sun sköljmedel för diskmaskiner erbjuder fullständig rengöring varje gång med särskild omsorg för dyr disk. Det är ett koncentrerat och neutralt sköljmedel som snabbt rengör och torkar besticken utan att lämna några fläckar. Den här 500 ml diskmedlet rengör nedsmutsade köksredskap på nolltid.

H352718
Rengöring Diskmaskin Bosch/Siemens 1 frp/200gr
Mer info
1 frp = 1behandling.

Noggrann rengöring av diskmaskiner - Kraftfull borttagning av fett. stärkelse och proteinrester. Godkänd och testad för våra diskmaskiner och är enkel att använda -Innehåller 200g (pulver). räcker till en behandling.

21026
Novadan IPA sprit

IPA SPRIT 70% är ett alkoholbaserat desinfektionsmedel till användning inom livsmedelsindustrin och inom vård och omsorg (sjukhus etc.). Godkänt av den danska motsvarigheten till livsmedelsverket, till desinfektion utan krav på efterföljande avsköljning.

Sida 1 av 4
Start > Hem > Kem > Kökshygien
Annonser
0 Produkter